Om BP Rengøring

Kvalitetsrengøring siden 2010

BP Rengøring er et af de ældste rengøringsselskaber i Skive. Vi er stolte af at kunne sige, at vi stadig har mange af vores kunder tilbage fra da vi startede i 2010. Vi er sikre på, at årsagen er, at vi leverer en høj kvalitet i rengøring til erhverv samt har et fleksibelt og højt serviceniveau. Vores fokus er erhvervsrengøring, og vi løser opgaver for store og små virksomheder, for institutioner og for det offentlige

BP Rengøring er startet af Birgitte Funder Pedersen i 2010, og Birgitte er stadig indehaver. Det er Birgitte der går foran og sætter standarderne og sørger for oplæring af hver enkelt medarbejder.

Vi vil skille os ud på markedet for rengøring, ved at yde den bedste rengøring og den bedste service til firmaer og virksomheder. Vi vil have glade og tilfredse kunder, og lette dem i deres hverdag. Ligesom vi vil være med til at forbedre indeklimaet for de ansatte med vores kemi fri rengøringsmulighed. Uanset din virksomheds størrelse vil du derfor opleve, at vi altid leverer samme professionelle rengøringsløsning.

Trods vores høje niveau, så har vi også stadig en attraktiv og meget fair pris. Vi gør rent med omtanke, hvilket betyder at vi bruger Svanemærkede produkter og at vi hele tiden følger med på markedet og optimerer vores forretningsgange konstant.

Vi udfører alt i rengøring og vinduespudsning.

Hos os får du den bedste miljøvenlige rengøringsløsning, vi bruger svanemærkede produkter i korrekt dosering.

Må vi give din virksomhed et godt tilbud på rengøring? Vi tror på vi kan spare penge for dig, samtidigt med at bibeholde høj kvalitet i rengøring. Book et møde med os, eller få et uforpligtende tilbud, på en af nedestående muligheder.​

Kontakt os her »