Rengøring

Vi gør rent hos virksomheder og firmaer og tilbyder høj kvalitet til attraktive priser

Indeklima og produktivitet

Vidste du, at flere undersøgelser viser, at indeklimaet i din virksomhed ofte hænger sammen med medarbejdernes sygefravær OG produktivitet??

Fokus på indeklimaet i din virksomhed

Hos BP Rengøring gør vi ikke kun rent – vi er også klar over vores ansvar i forhold til at være en af flere medvirkende faktorer til hvordan indeklimaet (og altså dermed også niveauet af rengøring) er i din virksomhed.

For mange virksomheder er rengøring noget der bare skal fungere. Der er fokus på prisen i forhold til opgavens løsning. Men har du også fokus på, at du vælger en samarbejdspartner der er opmærksom på hvor vigtig vores ydelse og opgaveløsning er for DIT indeklima?

Støvsugning

Tæpperens

Efter specialbestilling renser vi også dine tæpper. Tænker du nogen gange over antallet af bakterier i netop tæpper? Bestil os eksempelvis til en årlig tæpperens af tæpperne i din virksomhed.

KEMI FRI rengøring og miljøvenlige rengøringsmidler

Hos BP Rengøring har vi valgt, at investere i et helt nyt og kemi frit rengøringssystem, som vi er fuldstændigt ellevilde med! Systemet bruges blandt andet på mange sygehuse, og det i sig selv fortæller hvor højt niveauet er rengøringsmæssigt i dette system. Kort sagt bruger vi i rengøringen: VAND. Produkterne til at arbejde med er udviklet, så vi faktisk kan gøre endnu bedre rent kun med vand… end vi kunne før med traditionelle rengøringsmidler.

Indeklimaet påvirkes nemlig også af al den kemi der bruges i hverdagen i en virksomhed, blandt andet i rengøringen. Medarbejdere der i forvejen lider af allergier vil ofte kunne mærke når der bruges meget kemi.

Kontakt os for at høre mere om KEMI FRI rengøring og lad os give dig et godt tilbud på rengøringen i din virksomhed