Vi elsker rengøringsassistenter!

10 grunde til, at
vi naturligvis elsker rengøringsassistenter

 Vi har i dag modtaget en besked fra en søøøød person, som havde læst en artikel på nettet omkring rengøringsassistenter og hvorfor vi bør elske dem! Vi er jo rørende enige, og vil derfor gerne dele de 10 gode grunde med dig.

Så hvorfor skal vi elske rengøringsassistenter? Jo det skal vi da, fordi:

1. De fleste mennesker er ikke så glade for rengøring… og rengøringsassistenter udfører dog alligevel arbejdet med et smil. Vi kan måske godt lide at gøre rent hos os selv – men de færreste har vel overskuddet til at gøre rent for andre?

2. De går op i detaljen og sørger for at ALT  bliver gjort rent. Det gælder jo blandt andet operationsrum på hospitaler, toiletter i det offentlige rum og sågar gerningssteder.

3. Deres job er alt andet end nemt. Et eksempel er, at når du går ud af flyet, så suser rengøringsassistenterne ind for at rydde op og gøre rent. Når du går i seng, ja så står rengøringsassistenterne faktisk op for at gøre klar og gå igang med en ny arbejdsdag.

4. Rengøringsassistenternes arbejde sørger jo faktisk for, at give andre tid og plads til at udføre deres arbejde. Derfor er rengøringsassistenter helt klart også en vigtig del af at holde samfundet i gang.

5. Ofte må rengøringsassistenten rengøre store arealer på forholdsvis kort tid. Det er et stykke arbejde der er både tungt og krævende.

6. Mange glemmer måske endda at vise respekt for rengøringsassistenten og hans/hendes store arbejde… Dette er nok desværre en del af deres arbejdsliv, som er knapt så positivt.

7. Der er ofte ikke så står en forståelse for dét at arbejde som rengøringsassistent. Dog har mange af dem både en uddannelse eller har taget et krævende kursus – og de er meget glade for deres job.

8. Som rengøringsassistent føler man af og til, at der bliver set ned på det job man udfører – og det kræver derfor sin mand/kvinde, at holde motivationen, gejsten og humøret højt.

9. Rengøringsassistenter er med til at holde verden ren og fri for baktusser. Hvilket jo er yderst vigtigt for vores alle sammens sundhed.

10. Rengøringsopgaver og -arbejde er ofte hårdt fysisk arbejde og belaster især knæ, ryg og led. Derfor må en del rengøringsassistenter må gå tidligt på pension på grund af deres helbred.

Trods alle de udfordringer, så oplever vores kunder heldigvis at vi har nogen søde, servicemindede og meget motiverede rengøringsassistenter. Tusind tak for indsatsen!